hypnos logo blauw

Hypnos Premium Sovereign

De Premium Sovereign is een luxe Hypnos matras. Dit komt door haar uniek zandloper gevormd pocketveersysteem. Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van het lichaam. Hierdoor biedt het voldoende tegendruk om de rug te ontlasten, zodat u zo ontspannen mogelijk kan slapen.

Premium Sovereign matras

De Premium Sovereign matras is verkrijgbaar in een medium, firm of extra firm comfortklasse.

Bovendien is dit handgemaakte matras voorzien van drie rijen “side-stitching”. Dit zorgt voor extra steun van rand tot rand, maar ook voor een langdurig en comfortabel slaapcomfort.

De matras is gevuld met wol, paardenhaar en gebonden wol. Bent u nieuwsgierig naar de werking van natuurlijke materialen? Lees meer over de werking van natuurlijke materialen in onze Hypnos matrassen.

Prijzen Premium Sovereign

Een Hypnos Premium Sovereign matras is al verkrijgbaar vanaf 4.295 euro.
Wilt u graag de specifieke prijs weten voor de door u gewenste maat matras Premium Sovereign? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste prijs.

Specificaties Premium Sovereign

Hieronder zetten we alle specificaties van het Premium Sovereign matras op een rij:

 • De Premium Sovereign matras is luxe, handgemaakt en is voorzien van een uniek zandloper gevormd pocketveersysteem.
  Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van het lichaam en biedt zo voldoende tegendruk om de rug te ontlasten en u zo ontspannen mogelijk te laten slapen.
 • De Premium Sovereign matras is gestoffeerd met lagen van wol, paardenhaar en gebonden wol voor zacht, ademend comfort. Deze natuurlijke materialen helpen de lichaamstemperatuur te reguleren.
 • Het matras is afgedekt met een tijk van soft viscose en Belgisch damast voor een zacht, fris en hygiënisch gevoel.
 • Het matras is verkrijgbaar in meerdere comfortklasses gecombineerd in één groot matras of in een “zipped and linked” uitvoering.
 • Verkrijgbaar in een deep divan base of een shallow divan base. De deep divan base is een hoge boxspring van 35 cm. De shallow divan base is een zwevende box van 15 cm. Ook is het mogelijk om een complete boxspringset inclusief Sovereign boxen te bestellen.
 • 10 jaar volledige garantie.
 • 100% duurzaam en recyclebaar.
 • U kunt kiezen uit de uitgebreide collectie luxe hoofdborden om de boxspring van Hypnos helemaal af te maken.
 • Keuze uit een ruim assortiment luxe bedpoten.
 • De hoofdborden en boxen kunnen worden gestoffeerd in kleurrijke stoffen. Bekijk de stoffencollectie.

Bekijk meer informatie over de Hypnos collectie.

hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Hypnos. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?
Klik dan hiernaast op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.