hypnos logo blauw

Hypnos Premium Monarch Supreme

De Premium Monarch Supreme is een luxe Hypnos matras. Dit komt door haar UltraSens ™ 17 slags pocketveersysteem. Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van het lichaam. Hierdoor biedt het voldoende tegendruk om de rug te ontlasten, zodat u zo ontspannen mogelijk kan slapen.

Premium Monarch Supreme matras

De Premium Monarch Supreme matras is verkrijgbaar in een medium, firm of extra firm comfortklasse.

Bovendien is dit handgemaakte matras voorzien van drie rijen “side-stitching”. Dit zorgt voor extra steun van rand tot rand, maar ook voor een langdurig en comfortabel slaapcomfort.

De matras is gevuld met pashmina, bamboe, wol, alpaca en katoen. Bent u nieuwsgierig naar de werking van natuurlijke materialen? Lees meer over de werking van natuurlijke materialen in onze Hypnos matrassen.

Prijzen Premium Monarch Supreme

Een Hypnos Premium Monarch Supreme matras is al verkrijgbaar vanaf 5.800 euro. Wilt u graag de specifieke prijs weten voor de door u gewenste maat matras Premium Monarch Supreme? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste prijs.

Specificaties Premium Monarch Supreme

Hieronder zetten we alle specificaties van het Premium Monarch Supreme matras op een rij:

  • De Premium Monarch Supreme matras is luxe, handgemaakt en is voorzien van het UltraSens ™ 16-slags pocketveersysteem. Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van het lichaam en biedt zo voldoende tegendruk om de rug te ontlasten en u zo ontspannen mogelijk te laten slapen.
  • De Premium Monarch Supreme matras is gestoffeerd met lagen van pashmina, bamboe, wol, alpaca en katoen voor zacht, ademend comfort. Deze natuurlijke materialen helpen de lichaamstemperatuur te reguleren.
  • Het matras is afgedekt met een tijk van Belgisch damast voor een zacht, fris en hygiënisch gevoel.
  • Het matras is verkrijgbaar in meerdere comfortklasses gecombineerd in één groot matras of in een “zipped and linked” uitvoering.
  • Verkrijgbaar in een deep divan base of een shallow divan base. De deep divan base is een hoge boxspring van 35 cm. De shallow divan base is een zwevende box van 15 cm.
  • 10 jaar volledige garantie.
  • 100% duurzaam en recyclebaar.
  • U kunt kiezen uit de uitgebreide collectie luxe hoofdborden om de boxspring van Hypnos helemaal af te maken.
  • Keuze uit een ruim assortiment luxe bedpoten.
  • De hoofdborden en boxen kunnen worden gestoffeerd in kleurrijke stoffen. Bekijk de stoffencollectie.

Bekijk meer informatie over de Hypnos collectie.

hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Hypnos. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?
Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.