hypnos logo blauw

Hypnos in hotels

Heb je onlangs toevallig heerlijk geslapen in een hotel? Dan is de kans groot dat dit op een Hypnos matras is geweest. Hypnos is namelijk officieel leverancier van vele bedden en matrassen in gerenommeerde hotels.
 
Wilt u weten welk matras dit is geweest? Neem gerust contact met ons op  en wij informeren u over de mogelijkheid net zo heerlijk thuis te slapen als u in uw hotel heeft gedaan.  

Hypnos bedden in hotels

De matrassen die u in onze hotels kunt vinden, zijn ontworpen en vervaardigd door onze slaapexperts. Hypnos combineert ultiem comfort, duurzaamheid en luxueus design voor een uitzonderlijke slaapervaring.

Veel van onze klanten zoeken zelf een Hypnos-bed nadat ze hebben genoten van een ongelooflijk verfrissende en zalig comfortabele slaap op een van onze bedden in een hotel. Als dat is wat u hier heeft gebracht, is het ons een genoegen om u onze collecties te presenteren en u te helpen uw dichtstbijzijnde Hypnos-dealer te vinden.

Hypnos matrassen in hotels

Indien u graag een nachtje in een hotel wilt slapen op een Hypnos matras, bekijk dan snel in welke hotels in Nederland, België en Luxemburg onze Hypnos matrassen liggen. 

hypnos bed in hotel
hypnos bed wool
hypnos premium sovereign

Referenties

Hypnos… the most comfortable beds in the world! Ontdek onze Hypnos bedden en matrassen in onze hotels in de Benelux! 

Handgemaakt vakmanschap uit Engeland

Elk bed wat onze fabriek verlaat is een echt meesterwerk. Handgemaakt en perfectie tot in de puntjes. We maken alleen gebruik van 100% natuurlijke en duurzame materialen van de beste kwaliteit. Onze vakmensen combineren hun passie, ervaring en hun ongeëvenaarde oog voor detail zodat alle bedden met liefde gemaakt worden. Een volledige garantie van 10 jaar bevestigt ons vakmanschap en vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze bedden.

Onze belofte voor duurzaamheid en het milieu

Bij Hypnos streven we ernaar onze vuilafstoot zo veel mogelijk te beperken en milieuvriendelijke materialen te gebruiken van de hoogste kwaliteit. In feite zijn wij de eerste Britse bedden- en matrassenfabrikant die koolstofneutraal produceert en voldoet aan de PAS 2060. Zie Hypnos “Commitment to our Environment leaflet”. Onze Hypnos bedden zijn gemaakt van de beste en duurzame materialen waaronder wol, haar cashmere en zijde die het beste slaapklimaat bieden voor het reguleren van de lichaamstemperatuur. Met een duidelijke focus op duurzame ontwerp zijn alle ontwerpen van Hypnos 100% recyclebaar waardoor Hypnos bedden nooit op de vuilstort belanden. Hypnos heeft hiervoor ook een verwijderings- en recycleservice ontwikkeld.