[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-4/5″][vc_column_text]

hypnos logo blauw

Hypnos boxen

De collectie Hypnos boxen bestaat uit een deep divan base of een shallow divan base. De deep divan base is een hoge boxspring van 35 cm.
De shallow divan base is een zwevende box van 15 cm. Op de afbeeldingen ziet u de deep divan base en de shallow divan base uit de collectie Hypnos boxen.
Hieronder lichten wij de verschillen tussen deze Hypnos boxen voor u toe.

 

Deep divan base

Een traditionele hoge boxspring van 35 cm wordt meestal voorzien van hogere bedpoten. Indien u kiest voor een traditionele hoge boxspring van 35 cm, heeft u de keuze uit bedpoten die qua hoogte variëren van 4,5 cm tot 7 cm. U kunt bij deze hoge Hypnos boxspring ook kiezen voor bedlades.

Shallow divan base

Een moderne zwevende boxspring van 15 cm wordt meestal voorzien van hogere bedpoten. Wenst u een moderne zwevende boxspring van 15 cm, dan heeft u de keuze uit bedpoten die qua hoogte variëren van 15 cm tot 17,7 cm. De optie: bedlades is bij deze zwevende boxspring helaas niet mogelijk.

Prijzen Hypnos boxen

Een Hypnos bonell box is al verkrijgbaar vanaf 860 euro. Een Hypnos pocket box is al verkrijgbaar vanaf 1.235 euro. Wilt u graag de specifieke prijs weten voor de door u gewenste maat box? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste prijs.

Catalogus Hypnos bedden

Wilt u even lekker rustig onderuit gezakt al onze Hypnos bedden en mogelijkheden bekijken? Dan biedt onze Hypnos catalogus uitkomst. In de catalogus geven we u een overzicht van alle Hypnos bedden, matrassen en accessoires. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?

Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen

 

hypnos brochure

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]