[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_column_text]

Hypnos bedden brochureWilt u even lekker rustig onderuit gezakt al onze bedden en mogelijkheden bewonderen? Dan biedt onze Hypnos bedden brochure uitkomst!
U kunt de gehele collectie handgemaakte Hypnos bedden, matrassen én accessoires vinden in deze brochure.

Laat u inspireren!


hypnos brochure

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1604919202751{background-color: #dddddd !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_column_text]

Aanvraagformulier Hypnos bedden brochure

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1604919217929{background-color: #dddddd !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″ css=”.vc_custom_1604919209427{background-color: #dddddd !important;}”]

  Naam:

  Straatnaam + Huisnummer:

  Postcode:

  Woonplaats:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  De brochure wordt z.s.m. naar u verstuurd.
  Heeft u een specifieke vraag?
  Stel hem dan hier:

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_column_text]

  Showroom Almelo: ruime collectie Hypnos bedden & matrassen

  In onze showroom in Almelo vindt u de ruime collectie bedden en matrassen van Hypnos. Onze showroom in Almelo is tegenover het Heracles stadion gelegen en is makkelijk bereikbaar. U kunt bij ons gratis parkeren.

  haarhuis en jansen pand

  Wij ontvangen u graag en inventariseren eerst wat uw slaapwensen of eventuele klachten zijn. Vervolgens gaan we samen met u op zoek naar uw ideale bed en/of matras. Wij nemen de tijd voor u.

   

  Afspraak maken

  U kunt tijdens de openingsdagen geheel vrijblijvend binnenlopen of een afspraak maken wanneer het u schikt. Indien u een afspraak maakt, weet u zeker dat er een slaapexpert beschikbaar is voor u. Ook ‘s avonds of in het weekend staan wij voor u klaar.

  Bekijk een impressie van onze showroom in Almelo.

  Voor onze contactgegevens verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

  hypnos boxspring

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_column_text]

  Het beddenmerk: Hypnos

  Bij Hypnos verstaan ze de kunst van het maken van prachtige handgemaakte bedden en matrassen als geen ander. Met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van luxe bedden en inzicht in het verkrijgen van een goede en juiste nachtrust kunnen we dan ook met een gerust hart zeggen dat we er alles aan doen om te zorgen dat u een diepe en gezonde nachtrust krijgt. Deze nachtrust dient uw dromen te laten uitkomen.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_video link=”https://youtu.be/BjXFGB7PrUc” el_width=”80″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-4/5″][vc_column_text]

  Hypnos kernwaarden

  • Bij Hypnos streven we ernaar onze vuilafstoot zo veel mogelijk te beperken en milieuvriendelijke materialen te gebruiken van de hoogste kwaliteit. In feite zijn wij de eerste Britse bedden- en matrassenfabrikant die koolstofneutraal produceert.
  • Onze bedden zijn gemaakt van de meest natuurlijke en duurzame materialen waaronder wol, haar, kasjmier en zijde die het beste slaapklimaat bieden voor het reguleren van de lichaamstemperatuur.
  • Met een duidelijke focus op duurzaam ontwerp zijn alle ontwerpen van Hypnos 100% recyclebaar waardoor Hypnos bedden nooit op de vuilstort belanden.
  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid erg serieus als het gaat om uw welzijn. ieder Hypnos bed wordt speciaal voor u met de hand gemaakt om zo veel mogelijk slaapcomfort en ontspanning te garanderen. Een beter en comfortabeler bed zult u niet snel vinden.

  Wilt u meer weten over ons beddenmerk Hypnos? Bezoek de Hypnos website.

  hypnos kernwaarden bedden

   

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]