BAS.

Body Adaptive System. Ergonomisch aanpasbare bedden van BAS. bieden ondersteuning van het lichaam waar nodig.

Met BAS. maak je eenvoudig ergonomische aanpassingen voor een optimale nachtrust. Door de innovatieve basis met instelbare schouder- en heupzone biedt BAS. ondersteuning van het lichaam waar nodig.

Met één druk op de knop past de boxspring zich volledig aan aan de behoeften van de consument. Het systeem is geschikt voor ieder matras en is traploos in te stellen. Dit resulteert in een uitstekende lighouding voor iedere consument.

BAS. is exclusief verkrijgbaar bij Haarhuis & Jansen. Alle bedden in de eigen collectie zijn standaard uitgerust met dit unieke slaapsysteem. 

Meer weten over BAS. Bekijk de productvideo.

Haarhuis & Jansen Bedden

Haarhuis & Jansen introduceerde onlangs een eigen merk met een eigen lijn bedden. De collectie komt onder de naam Haarhuis & Jansen Bedden op de markt. Haarhuis & Jansen staat bekend om het slaapcomfort voor het premium segment en dat zal zeker zo blijven.

Voor het eigen merk is gezocht naar de beste fabrikanten in Europa. Op zoek naar de beste veren, de beste boxen en de beste matrassen.

Het slaapsysteem BAS., de nieuwe unieke box waarmee een aantal bedden in de collectie zijn uitgerust, wordt enkel bij de meest toonaangevende Europese productiehuizen geproduceerd. Haarhuis & Jansen heeft voor het eigen merk een legio aan mogelijkheden en ze zijn daardoor niet afhankelijk van één fabrikant. De collecties boxen en matrassen hebben we zelf ontworpen en laten we vervaardigen in verschillende fabrieken in Europa.

Met onze eigen collectie kunnen we complete sets aan bieden vanaf 2.995 euro. De boxspringset met de laagste prijs heeft ons basismatras met pocketveer, carbon koudschuim en een polyol gehalte. De matrassencollectie die we erbij aanbieden past op elke box. En de matrassen hebben ook nog eens een unieke gepatenteerde schouderzone. Kortom, Haarhuis & Jansen biedt voor ieder wat wils, voor elke winkel en voor elke consument.