[vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1/5 vc_col-lg-3/5 vc_col-md-offset-1/5 vc_col-md-3/5 vc_col-sm-offset-0″][vc_single_image image=”776″ img_size=”254×110″][vc_column_text]

DAUNY | Zwitserse topkwaliteit

Wie eenmaal onder een donzen dekbed van Dauny geslapen heeft, wil nooit meer iets anders. Want het Zwitserse merk van donzen dekbedden en kussens staat al decennia lang aan de absolute top in dekbeddenland.

In het atelier te Fischbach-Göslikon (Zwitserland) worden deze dekbedden van wereldklasse nog steeds met de hand gemaakt uit de meest zuivere-, nieuwe-, witte- ganzendons.

Wat het merk zo bijzonder maakt is dat er enkel gebruik wordt gemaakt van een grote vlok gecertificeerde dons. Er worden zelfs dekbedden gemaakt van hand gesorteerde dons! Alle dons wordt gewassen met bronwater.

De tijk (zeg maar de hoes om de dons) van het dekbed wordt gemaakt van de lichtste fijnbatist ter wereld. Deze is uniek en gepatenteerd door het Zwitserse familiebedrijf. U kunt ook kiezen uit een ongebleekte katoen, een Jaquard geweven stof of een zijde tijk.

Het resultaat is dat deze dekbedden ultra licht zijn. U voelt als het ware niet dat u onder een dekbed ligt, maar u ligt wel heerlijk warm en comfortabel.

Dauny dekbedden en kussens Zwitserland

 

Assortiment dekbedden en kussens

Er bestaan vele soorten Dauny dekbedden en Dauny kussens.
Wij hebben de volledige collectie opgenomen in ons assortiment.

Het assortiment bestaat uit:

  • Eiderdons
  • Handgesorteerde dons
  • 100% ganzendons
  • Nekondersteuningskussens van dons
  • Comfortkussens van dons

Dauny kussens

 

Brochure Dauny

In onze brochure geven we u een overzicht van alle kwaliteiten.

Wilt u een gratis catalogus van Dauny ontvangen? Klik dan hieronder op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.

 

Gratis catalogus aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]