hypnos logo blauw

Hypnos - topmatras Eminence

De Eminence topmatras zorgt voor een extra laag comfort bovenop de matras. De topmatras omhult uw lichaam terwijl u slaapt. De topmatras is een luxe topper met een vulling van 100% natuurlatex en lamswol om de lichaamstemperatuur te reguleren. De luxe tijk bestaat uit Belgische damast en wolmix. Gemiddeld gaan onze Hypnos topmatrassen acht jaar mee. De topmatras Eminence maakt geen onderscheid in comfortklasses, in tegenstelling tot de overige Hypnos matrassen.

Master Craftsman

Trots, want alleen onze allerbeste ambachtsmensen kunnen een Hypnos Premium matras vervaardigen. Een beroep dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wist u dat de opleiding tenminste 8 jaar duurt voordat de titel “Master Craftsman” wordt gegeven?

Het maken van het allerbeste matras ter wereld brengt tijd, aandacht, energie en uiterste concentratie met zich mee. Want alleen dan ontstaat er een Premium product. Wist u dat het vervaardigen van de Hypnos Premium matras “Monarch Supreme” gemiddeld 3 werkdagen duurt?

Het mooiste moment is, vinden wij, de glimlach en troste blik in de ogen van de Master Craftsman, wanneer hij, na een laatste eindcontrole op totale perfectie het matras persoonlijk signeert ter goedkeuring.

The most comfortable beds in the world

Het eindresultaat is een matras die zó perfect is dat wij er 10 jaar volledige garantie op kunnen geven. U kunt dus minstens 10 jaar lang, 365 dagen per jaar, 3650 heerlijke nachten wegdromen in ’s werelds beste bed. Het is niet voor niets dat ons Hypnos merk is voorzien van de Koninklijke onderscheiding en staat voor “The most comfortable beds in the world”.

Topmatras

Wilt u nóg meer comfort in uw Hypnos matras? Dat is bijna onmogelijk, maar het is ons toch gelukt door middel van onze unieke Sovereign topmatras en Eminence topmatras. Benieuwd hoe het is om te liggen op een wolk? Probeer dan een van onze topmatrassen.

Collectie handgemaakte premium matrassen

Collectie Premium matrassen

De premium collectie van Hypnos bestaat uit handgemaakte matrassen met bijbehorende boxen, bedpoten, hoofdborden en topmatrassen.

Hieronder ziet u een overzicht van de collectie Hypnos Premium matrassen:

hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent de collectie van Hypnos. Wilt u een gratis catalogus ontvangen?
Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.