Ontvang een GRATIS hoofdbord bij aankoop van een Viking bed.

• Actie is geldig van 1 oktober 2023 t/m 30 november 2023.
• Ontvang een gratis PLAIN hoofdbord (alleen in de hoogtes 120cm of 100cm) of een gratis WELT hoofdbord ( alleen hoogte 120 cm) bij aankoop van een Viking bed.
• Overige hoofdborden van Haarhuis & Jansen of Viking 50% korting van bij aankoop van een Viking bed.
• Niet geldig op showroom modellen.
• Niet geldig in combinatie met overige acties of kortingen..
• Een hoofdbord op maat en de Förändra is uitgesloten van deze actie.

Bekijk hier de deelnemende VIKING bedden:

Exclusive

Het Exclusive Continental bed van Viking is voorzien van een veersysteem met een totale hoogte van 57 cm dat bestaat uit maar liefst 4 lagen pocketveren, een uniek systeem van Viking

Royal

Een uitzonderlijk comfortabel bed uitgerust met 4 aparte lagen pocketveren. Het matras heeft 7 zones. Door dit te combineren met een natuurlatex afwerking ervaar je het gevoel van gewichtsloosheid.

Birka

De alleskunner in onze collectie, zowel verstelbaar als vlak. De Birka bestaat uit een combinatie van 2 type pocketveren die zorgen voor een perfecte drukontlasting, ongeacht jouw slaaphouding

Sirius

Ons middenklasse model Sirius combineert
geweldig comfort met een aangename prijs. Het matras heeft 5 zones die jouw schouders, taille, heupen, dijen en voeten tot in perfectie volgen.

Valhall

Valhall is ontworpen voor wie iets steviger wil liggen maar wel voor het ultieme comfort van een echte Viking boxspring kiest. Voorzien van 2 lagen pocketveren voor individuele drukontlasting.

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we je een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Viking bedden, matrassen en accessoires.

Wil je een gratis catalogus ontvangen?
Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul jouw aanvraagformulier in.

Kom proef liggen bij onze dealers

Heb je jouw nieuwe Viking bed al helemaal uitgezocht en ben je klaar om eens heerlijk proef te slapen bij één van onze Viking dealers? Bezoek dan een Viking dealer bij je in de buurt en ervaar het ultieme slaapcomfort van onze Viking bedden.

Friesland

Overijssel

Noord-Holland

Gelderland

Utrecht

Noord-Brabant

België

Flevoland

Groningen

Zuid-Holland

Wat is eigenlijk een
beddenspeciaalzaak?

Veel beddenwinkels beweren specialist te zijn, maar ook dit klopt vaak niet. Veel winkels proberen je een bed te verkopen met een aanbieding of door bedden aan te bieden die heel goedkoop zijn. Wil je een prijs kopen, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een echte slaapspecialist verkoopt geen prijs maar een goed product en neemt de tijd voor je. De slaapspecialist luistert naar jouw verhaal, informeert je over de mogelijkheden en geeft je een eerlijk advies. De slaapadviseur heeft verstand van slapen, de beste slaaphoudingen en heeft interesse in het verbeteren van jouw slaap.