hypnos logo blauw

Hypnos - collectie Affinity matrassen

De naam van deze prachtige collectie Affinity (matrassen) kozen we zorgvuldig… Wanneer je het Engelse woord “Affinity” vertaalt, kom je uit op “affiniteit en verwantschap”. Dat is precies wat we wilden creëren binnen deze collectie. 

Affiniteit, want onze matrassen liggen zo geweldig lekker dat ze een enorme aantrekkingskracht hebben om direct te gaan beslapen. 

Verwantschap, want welke van de vier matrassen jij ook kiest binnen deze collectie, ze hebben allemaal dezelfde hoogte en kunnen dus gecombineerd worden. Wij noemen deze matrassen dan ook wel partner matrassen, want ieder matras heeft zijn eigen unieke ligcomfort en eigenschappen. 

matras natuurlijke materialen hypnos

Hypnos matrassen

Ieder matras wordt met de hand vervaardigd met draad en naald (het zogeheten Side-stitching) en bestaan uit de zuiverste natuurlijke materialen. De belangrijkste kenmerken van de Hypnos matrassen: 

  • Volledig recyclebaar
  • 100% schuimvrij
  • CO2-neutraal geproduceerd in Engeland
  • 10 jaar volledige garantie

Affinity matrassen collectie

De Affinity matrassen collectie bestaat uit:

Engels vakmanschap

Een Hypnos matras is echt handwerk. Het vervaardigen van één matras duurt dan ook tussen de 8-10 uur. Toch is Hypnos er met de Affinity collectie in geslaagd om matrassen en boxsprings te maken die niet duurder zijn dan de standaard A-merken. Een Hypnos Affinity matras is er al verkrijgbaar vanaf €1495,00 en je hebt er dan 10 jaar volledige garantie op. 

Het Engelse koningshuis slaapt al in het comfortabelste bed ter wereld. Nu jij nog! 

Mogelijkheden

Je kunt onze Affinity matrassen combineren, omdat ze allemaal dezelfde hoogte hebben. Wil je dat de matrassen aan elkaar gekoppeld worden middels een rits? Kies dan voor de optie “Zipped en Linked”. Ook kun je twee hardheden in één groot matras krijgen.
 

Onze Affinity matrassen kun je natuurlijk op je bestaande bedbodem leggen. Ze bieden zoveel comfort dat ze moeiteloos samengaan met een spiraalbodem, lattenbodem en of standaard boxspring. Voorwaarde is uiteraard wel dat deze nog goed zijn en voldoende ondersteuning bieden.

Wanneer je het maximale uit je matras wilt halen, combineer deze dan met onze Hypnos Affinity boxsprings. Deze zijn leverbaar in vele maten en verschillende hoogtes.

Hypnos droombed

Maak je droombed compleet met onze hoofdborden, gestoffeerd in stoffen uit onze standaard Hypnos collectie of met stoffen van de stofhuizen Harlequin en/of Sanderson stoffen.
 
Heb je een eigen stof die je graag terug wil zien in je bed? Stuur hem naar ons op en wij stofferen je Hypnos bed er graag mee.

Affinity Wool

Wanneer je een iets steviger matras wenst dat goed ondersteunt en een uitstekend klimaat biedt, dan is de Affinity Wool een goede keuze.

Affinity Silk

Altijd warm in bed en op zoek naar een stevig en koel matras? Probeer dan eens onze Affinity Silk.

Affinity Cashmere

Kasjmier voelt heerlijk zacht aan en heeft een hoog isolerend vermogen. De matras Affinity Cashmere voelt koel aan in de zomer en behaaglijk warm in de winter.

Affinity Alpaca

Alpaca is een geweldige vezel uit onze natuur! Het is ijzersterk, maar toch zacht. Het heeft een holle vezel waardoor vocht enorm goed afgevoerd kan worden. Een lekker warm maar zeker geen klam matras dus die Affinity Alpaca.

Topmatras

Wil je nóg meer comfort in je Hypnos matras? Dat is bijna onmogelijk, maar het is ons toch gelukt door middel van onze unieke Alpaca topmatras. 
 
Deze topper wordt met de hand gevuld met de allerfijnste Alpaca en zorgt voor een hemels ligcomfort. Benieuwd hoe het is om te liggen op een wolk? Probeer dan onze Alpaca topmatras van Hypnos. Maar wees gewaarschuwd: Uit ervaring weten we dat je er nooit meer iets anders wilt als je er eenmaal één hebt geprobeerd……
hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Hypnos bedden, matrassen en accessoires.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.