hypnos logo blauw

Affinity Cashmere

De Affinity Cashmere is een stevig ondersteunend Hypnos matras. Dit komt door het ReActive ™ 9-slags pocketveersysteem. Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van het lichaam. Hierdoor biedt het voldoende tegendruk om de rug te ontlasten, zodat u zo ontspannen mogelijk kan slapen. De Affinity Cashmere matras is verkrijgbaar in een medium, firm of extra firm comfortklasse.

Bovendien is dit handgemaakte matras voorzien van drie rijen “side-stitching” voor extra steun van rand tot rand, maar ook voor een langdurig comfortabel gevoel.

Kasjmier

Kasjmier heeft een unieke zachtheid en geeft daarmee een matras een heel luxe gevoel. Maar wist u dat kasjmier ook nog eens de eigenschap bezit dat het heel koel aanvoelt in de zomer en behaaglijk warm in de winter? Kasjmier is een geweldig natuurlijk materiaal om in een matras te verwerken. Het is dan ook niet voor niets dat mensen onze Affinity Cashmere matras aanschaffen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van natuurlijke materialen? Lees meer over de werking van natuurlijke materialen in onze Hypnos matrassen.

cashmere

Een Hypnos Affinity Cashmere matras is al verkrijgbaar vanaf 1.795 euro.

Wilt u graag de specifieke prijs weten voor de door u gewenste maat matras Affinity Cashmere? 

Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste prijs.

Specificaties Affinity Cashmere

Hieronder zetten we alle specificaties van het Affinity Cashmere matras op een rij:

 • De Affinity Cashmere matras is luxe, handgemaakt en is voorzien van het ReActive ™ 9-slags pocketveersysteem.
  Elke pocketveer volgt onafhankelijk van elkaar de vorm van het lichaam en biedt zo voldoende tegendruk om de rug te ontlasten en u zo ontspannen mogelijk te laten slapen.
 • De Affinity Cashmere matras is voorzien van een natuurlijk zacht en ademende laag van kasjmier, wol, katoen en Solotex™. Deze natuurlijke materialen helpen de lichaamstemperatuur te reguleren.
 • Het matras is verkrijgbaar in meerdere comfortklasses gecombineerd in één groot matras of in een “zipped and linked” uitvoering.
 • Verkrijgbaar in een deep divan base of een shallow divan base. De deep divan base is een hoge boxspring van 35 cm. De shallow divan base is een zwevende box van 15 cm.
 • 10 jaar volledige garantie.
 • 100% duurzaam en recyclebaar.
 • U kunt kiezen uit de uitgebreide collectie luxe hoofdborden om de boxspring van Hypnos helemaal af te maken.
 • Keuze uit een ruim assortiment luxe bedpoten
 • De hoofdborden en boxen kunnen worden gestoffeerd in kleurrijke stoffen
hypnos brochure

Geïnteresseerd in een catalogus?

In de catalogus geven we u een overzicht van alle mogelijkheden omtrent Hypnos bedden, matrassen en accessoires.
Wilt u een gratis catalogus ontvangen? Klik dan op “gratis catalogus aanvragen” en vul uw aanvraagformulier in.